logo-professioneel-begeleiden logo-professioneel-begeleiden

Contactformulier* verplichte velden

Contact 

Kloosterhof Neer B.V.
Napoleonsweg 128A
6086 AJ, Neer
Tel: 0475-597151
E-mail: info@professioneelbegeleiden.nl 

Over ons

ProfessioneelBegeleiden.nl is een onderdeel van Kloosterhof Neer B.V. ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Roermond onder nummer 130.38280.

Kloosterhof Neer B.V.
Kloosterhof Neer B.V. is gespecialiseerd in het leveren van maatwerk als het gaat om het uitgeven van vakbladen. Een vaktijdschrift is meer dan een product met uw logo op de cover en informatie in het binnenwerk, het is het verlengstuk van uw organisatie. Het is daarom logisch om daar goed over na te denken. Kloosterhof Neer B.V. exploiteert, coördineert en begeleidt het gehele traject van opmaak, druk, financiering, advertentiecoördinatie en verspreiding. Kwaliteit, flexibiliteit, inventiviteit, services en betrouwbaarheid zijn hierbij eigenschappen die u als cliënt verlangt van Kloosterhof Neer B.V. en die we ook kunnen bieden. Meer informatie: www.kloosterhof.nl 

Visie
Momenteel zijn ongeveer 25.000 mensen lid van een groot aantal beroepsorganisaties* op het gebied van professioneel begeleiden. Deze beroepsorganisaties bewaken allemaal hun eigen identiteit en omgeving waarbij samenwerking een moeizaam proces is. Als een onderlinge verbinding wordt gerealiseerd kunnen de diverse vakgebieden elkaars expertise en kennis delen. Met professioneelbegeleiden.nl bestaat voor het eerst de mogelijkheid om de vakgebieden in het professioneel begeleiden, met behoud van hun eigen identiteit, elkaars kennis te laten delen. Een unieke vorm van samenwerking ligt in het verschiet.
* Beroepsorganisaties die samenwerking zoeken zijn o.a.: NOBCO – NOLOC – ABVC – LVPW – NVPA – Develhub – LVSC – NVP – NIP - NOBTRA - NMI – OOA –NVVA- NVE - NVNG. Er zijn nog diverse andere organisaties die hier niet genoemd zijn.

Missie
Onze missie is om via www.ProfessioneelBegeleiden.nl meer dan 60.000 professionals te voorzien van de meest recente inhoudsopgave van elkaars vakblad. Op deze manier kunnen de verschillende beroepsgroepen gemakkelijk profiteren van elkaars vakkennis en met de inhoud hun portfolio uitbreiden. Zo kan een structurele bijdrage worden geleverd aan een verbreding en versterking van de kennis van professioneel begeleiders. Dit draagt bij aan het maatschappelijk functioneren en welzijn van individuen en organisaties. Verbinding dus!

Let op: alles wat u downloadt is uitsluitend voor eigen gebruik en mag niet worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerde gegevensbestand of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enigerlei wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Op weg naar ruimte en vrijheid

Crisis als aanleiding om inzicht te vergroten in (je) identiteitswerk

Datum:
Locatie:

Download gratis deze white paper