logo-professioneel-begeleiden logo-professioneel-begeleiden

Klantenservice

U kunt te allen tijde een email sturen naar de afdeling klantenservice: info@professioneelbegeleiden.nl. Voor wie de wijze van bestellen bij ProfessioneelBegeleiden.nl niet direct duidelijk is volgt hieronder uitleg. Als het met deze instructies niet direct lukt om te bestellen, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen!

Hulp bij bestellen

Bestellen via ProfessioneelBegeleiden.nl is eenvoudig en bestaat uit slechts enkele eenvoudige stappen.

  • Log in met uw bestaande account of maak eerst een gratis account aan!
    Wachtwoord vergeten? Reset hier!
  • Gratis uitgaven / artikelen: klik op de button 'Download nu'. De PDF opent zich vervolgens automatisch of kunt u terugvinden in de downloads van uw webbrowser
  • Betaalde uitgaven / artikelen: plaats de items in het winkelwagentje, bevestig en betaal de bestelling. U krijgt vervolgens op het scherm en per e-mail een bevestiging van uw bestelling waarna u een link ontvangt naar uw digitaal product. Let op: een abonnement start vanaf de eerstvolgende uitgave!

Lid van de Noloc, Develhub, NOBTRA, LVPW, NVTA, VITA, NVE, Netwerk Werkgeluk, VESB, KCBK, NVPA, JVATN, NBTP? 

Log in met uw verkregen accountgegevens en u heeft toegang tot alle titels en archieven! 

IP toegang

  • Klik hier om te zien of uw organisatie een IP-abonnement heeft
  • Zorg dat u zich in de internetomgeving van uw organisatie bevindt. U ziet dan o.a. bovenin de website in een blauwe balk een melding (voorbeeld). Ook staat hier aangegeven op welke titels uw organisatie een abonnement heeft
  • Log in met uw e-mailadres en wachtwoord. Nog geen gratis account? Registreer u dan eerst! (u mag hier ook een account aanmaken met uw prive mailadres)
  • Vervolgens kunt u alles van de titels waar uw organisatie een abonnement op heeft gratis downloaden
  • Downloads worden automatisch opslagen in uw account. Zo heeft u altijd, ook als u de organisatie verlaat, toegang tot uw opgebouwde portfolio.

Privacy

Klik hier voor onze privacy policy (update 23-05-2018)


Let op: alles wat u downloadt is uitsluitend voor eigen gebruik en mag niet worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerde gegevensbestand of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enigerlei wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Op weg naar ruimte en vrijheid

Crisis als aanleiding om inzicht te vergroten in (je) identiteitswerk

Datum:
Locatie:

Download gratis deze white paper